Asahi

JuJutsuclub Leuven

Stage 50jaar Elewijtse Gordels

Provinciale stage West-Vlaanderen

Eind deze maand een interessante stage georganiseerd door het provinciaal committee West-Vlaanderen te Kortrijk. Lesgever is Koen Vandersteene, iemand waarmee ik ooit, 15tal jaar geleden de initiator cursus heb mee gevolgd.

Peter

Asahi familiedag 2019

Op zaterdag 23 februari knoopten wij terug aan met een oude traditie: de Asahi familiedag! Tijdens de namiddag kon iedereen kennismaken met onze sport aan de hand van een aantal gesmaakte demo’s. Tevens organiseerden wij de 9de editie van het clubkampioenschap voor de jeugd van 6 tot 12jaar. S’avonds volgde nog een mooi vervolg met onze kaas -en wijnavond. Dank u aan alle helpers die ervoor zorgden dat onze familiedag een succes was!

Asahi familie!

Diploma uitreiking jeugd

Einde december betekent steeds de eerste diploma uitreiking van het sportseizoen bij onze jeugd.  Niet minder dan 15 meisjes en jongens uit de groepen 1 en 2 mochten een diploma, een streepje en in 3 gevallen zelfs een gele gordel in ontvangst nemen.  Goed gewerkt!  Fiere jeugdtrainers!

Sinterklaasfeest

Op zaterdag 1 december  is Sinterklaas en zijn zwarte pieten weer te gast in onze club.  Iedereen (groepen 1,2 én 3) wordt vriendelijk uitgenodigd om 10u00 in onze dojo.  Het Sinterklaasfeest eindigt om 12u00.  Wij kijken er alvast naar uit!  Zoals elk jaar organiseren wij ook een teken en kleur wedstrijd voor onze kids waarop mooie prijzen te winnen zijn.  Meedoen dus!

Welkom aan onze nieuwe leden

Het nieuwe sportseizoen is reeds een maand oud.  Graag verwelkomen wij Juha, Bram, Millian, Maxim, Eric, Arthur en Woohyung in groep 1 en Anita, Dirk en Senne in groep 3.  Goed begonnen allemaal, wij zijn er zeker van dat jullie bij ons een fijne en leerrijke tijd gaan beleven.

Start nieuw sportseizoen

Begin September staan we weer met z’n allen op onze tatami.  De trainingsschema’s staan op de website en de 1ste e-mail met wat praktische informatie is verstuurd naar onze leden en geïnteresseerden.  Tijdens de laatste week van augustus krijgen jullie nog heel wat meer info in de mailbox.  Het belooft alvast een boeiend sportjaar te worden met heel wat (nieuwe) initiatieven!  Kennen jullie mensen, vrienden, familieleden die graag eens komen meetrainen en kennismaken met onze boeiende sport nodig ze dan zeker uit om eens een proefles mee te doen!

Einde sportseizoen bij de volwassenen

Eind juni betekent ook het einde van het sportseizoen bij onze volwassenengroep.  proficiat aan allen die een welverdiend diploma en gordel behaalden.  Een speciale vermelding voor onze jeugdige leden  die dit jaar de overstap maakten van de jeugdgroep naar de volwassenen groep.  Jullie hebben dit schitterend gedaan.

Einde sportseizoen bij onze jeugd

Ook bij onze Asahi kids zit het seizoen erop.  Wat vliegt de tijd snel!  Opnieuw kenden we een mooie afsluiter met vele blije gezichtjes, allemaal fier op de behaalde diploma’s, streepjes en gordels.  Goed gewerkt allemaal, een fijne vakantie en we zien elkaar weer begin september!

Succesvolle knife day in Utrecht!

De jaarlijkse knife day in Utrecht was een mooie gelegenheid voor onze zwarte gordels om weerom wat bij te leren.  Een aanrader!

Page 1 of 2

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén