fbpx

Asahi

JuJutsuclub Leuven

Nieuws via Facebook

Vanaf nu zullen al onze nieuwsberichten gecommuniceerd worden via onze Facebook pagina.  Dit gaat vlotter en onze Facebook is ook rechtstreeks te bekijken via de Home page van onze website.

Multistijl Stage VJJF

Op maandag 11 november 2019 is er de jaarlijkse multistijl stage van de VJJF te Malle.  Dit jaar zijn wij ook uitgenodigd om les te geven.  Wij kijken alvast uit naar een fijne en leerrijke namiddag!

Start nieuw sportseizoen

De vakantie is achter de rug en wij staan klaar om ons sportseizoen aan te vatten.  De planning van de trainingen vinden jullie terug onder ‘kalender’.  Welkom alvast aan de nieuwkomers!  Laat ons er samen een boeiend jujutsu seizoen van maken,

Peter

Einde sportseizoen bij onze jeugd

Ook onze jeugd eindigde het seizoen in stijl met een hele reeks nieuwe, welverdiende streepjes, gordels en diploma’s.  Goed gewerkt jongens en meisjes, we zien elkaar terug in september!

Einde sportseizoen bij de volwassenen

Op 28 juni 2019 mochten wij het seizoen afsluiten met een aantal geslaagden in de gordelexamens.  Dikke proficiat allemaal met toch een speciale vermelding voor onze 1 kyu’s Piet en Thomas: op naar de 1ste dan!

Stage 50jaar Elewijtse Gordels

Provinciale stage West-Vlaanderen

Eind deze maand een interessante stage georganiseerd door het provinciaal committee West-Vlaanderen te Kortrijk. Lesgever is Koen Vandersteene, iemand waarmee ik ooit, 15tal jaar geleden de initiator cursus heb mee gevolgd.

Peter

Asahi familiedag 2019

Op zaterdag 23 februari knoopten wij terug aan met een oude traditie: de Asahi familiedag! Tijdens de namiddag kon iedereen kennismaken met onze sport aan de hand van een aantal gesmaakte demo’s. Tevens organiseerden wij de 9de editie van het clubkampioenschap voor de jeugd van 6 tot 12jaar. S’avonds volgde nog een mooi vervolg met onze kaas -en wijnavond. Dank u aan alle helpers die ervoor zorgden dat onze familiedag een succes was!

Asahi familie!

Diploma uitreiking jeugd

Einde december betekent steeds de eerste diploma uitreiking van het sportseizoen bij onze jeugd.  Niet minder dan 15 meisjes en jongens uit de groepen 1 en 2 mochten een diploma, een streepje en in 3 gevallen zelfs een gele gordel in ontvangst nemen.  Goed gewerkt!  Fiere jeugdtrainers!

Sinterklaasfeest

Op zaterdag 1 december  is Sinterklaas en zijn zwarte pieten weer te gast in onze club.  Iedereen (groepen 1,2 én 3) wordt vriendelijk uitgenodigd om 10u00 in onze dojo.  Het Sinterklaasfeest eindigt om 12u00.  Wij kijken er alvast naar uit!  Zoals elk jaar organiseren wij ook een teken en kleur wedstrijd voor onze kids waarop mooie prijzen te winnen zijn.  Meedoen dus!

Pagina 1 van 3

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén